Profeetstraat 55 - 2520 Ranst
Tel.: 035 00 12 63
Contacteer ons!

 

Heeft u een eenmalige klus? Heeft u weinig opslag? Wenst u om de een of andere reden een professionele machine huren? Dan kan u terecht bij Garage Van Eerster voor de verhuur van tuinbouwmachines regio Ranst.

Huur vandaag nog uw tuinbouwmachine

Garage Van Eerster biedt u de mogelijkheid om tuinbouwmachines te verhuren. Zo hoeft u geen onnodige aankoop te doen wanneer het om de uitvoering van een aantal werken gaat. Bij ons bent u dus aan het juiste adres! Wij beschikken over een aanzienlijk aantal huurtoestellen om in de tuin mee aan de slag te gaan. Dit gaat van tuinmachines om uw gras of weide te bewerken, om hout te bewerken, haagscharen, snoeischaren, grondfrezen, tuinfrezen, toestellen voor onkruidbestrijding en noem maar op. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het beslist in ons gamma zitten.

Contact opnemen

Sommige machines gebruikt u slechts enkele malen. Daarom is het vaak een kostelijke zaak om voor deze werkzaamheden een machine te moeten aanschaffen. Huren is hier dan een goed alternatief! Heeft u interesse in de verhuur van tuinbouwmachines? Doe dan zeker een beroep op Garage Van Eerster uit Ranst. Wij zijn zeker dat wij u verder op weg kunnen helpen. Heeft u nog vragen? Wenst u bijkomende informatie over ons gamma, de prijzen en dergelijke? Neem dan snel contact met ons op en wij staan u bij met raad en daad.

Clikc+